Merkevarebygging og stoppeffekt

Merkevarebygging og stoppeffekt

Alle deler av en stand er en del av bedriftens profilering. Derfor er det viktig å tenke helhetlig. Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen, slik at du får den beste løsningen basert på ditt budsjett.

Fabric Wall – banner i ramme med trykk
Bli lagt merke til med banner i ramme – Fabric Wall!

Vi tilbyr alle typer vegger, i alle størrelser. Velg mellom rett eller buet form. Vegg med baklys gjør at budskapet står virkelig godt frem.

Der det er mulig, kan vi også designe og montere takhengte bannere slik at standen synes på lang avstand.

Vår dyktige Expo Designer kan designe ekstraordinære stands med stor stoppeffekt og funksjonalitet, samtidig som bedriftsprofil og merkevaren presenteres på den beste måten.
Kontakt oss for en innledende samtale og få informasjon om hva du kan forvente deg av oss.

Profilprodukter
Compass Fairs tilbyr en rekke produkter for økt synlighet. Vår grafiske avdeling skaper helhetlig design basert på guidelines for din merkevare.

Vi leverer mange profilprodukter som løfter det visuelle uttrykket, enten du skal arrangere eller delta på messe, utstilling, event, kongress eller konferanse.

Bestill materiell som kan leveres direkte til avtalt adresse. Vil du ha noe montert, gjør vi selvfølgelig jobben for deg.

Bannere: Innramming og trykk i alle formater, Vegger med trykk, Tepper med trykk, Brosjyrer, Reklamemateriell, Profileringsartikler, Visittkort, Roll ups og Beachflag.

Banner i ramme

HER MÅ DET INN NY TEKST

Forheng med trykk

HER MÅ DET INN NY TEKST

Teppe med trykk

HER MÅ DET INN NY TEKST

Bannervegg med lys

HER MÅ DET INN NY TEKST

Banner i tak

HER MÅ DET INN NY TEKST

Giveaways

Gaver til kunder og samarbeidspartnere. Vi skaffer det meste av profileringsartikler. Alt fra vannflasker til sjokolade, kopper eller powerbank – alt med din bedriftslogo.

Get in touch with us
Please complete this field.
Please complete this field.
Please complete this field.
Please complete this field.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply